• Ziyaretçi Defteri

Bu yazıya 3 Yorum Yapıldı.

• Ahmet
      2 Eylül 2014 18:44

Çalışmalarınızı destekliyor sizleri taktir ediyorum siteyi daha dolu hale getirirseniz güncellemeleri takip ederseniz bizlerde takipcisi olacağız sizin güvenilir kaynaklardan verdiğiniz bilgilerden yararlanıyoruz.

• admin
      11 Eylül 2014 17:40

Ahmet Bey ilginize teşekkür ederiz. sizlerin takipçimiz olduğunu bilmek bizlere mutluluk veriyor.

• Ahmet
      21 Ekim 2014 00:29

Ünye Muhtarlar Derneği şu anda üyelerinin ve camiasının ihtiyaçları ve taleplerini savunmaktan çok devletin kurumlarının, belediyenin ve yönetimde bulunanların ihtiyaçlarını karşılamak için kurulmuş bir yapı görünümündedir. Herkese mikrofon uzatıp dinliyor ama bir tek üyelerine söz hakkı verip, mikrofon uzatıp dinlemiyor. Oysa bir dernek her şeyden önce üyelerine karşı sorumludur ve onların isteklerini, haklarını koruyup kollamak ve geliştirmek için oluşturulan kurullardır. Eğer dernekçiliği yemek yeyip protokolü karşılamak olarak ve yemek yemek olarak algılıyorsanız size kolay gelsin!

Bir Yorum Yazın