• SOSYAL YARDIMLAŞMA MÜTEVELLİ HEYETİ SEÇİMİ

Ünye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde ,2019 yılında görev alacak olan sivil üye seçimi muhtarlar arasından yapıldı.Seçimde,Keş Mahallesi Muhtarı Fahri Sobi ile Bayramca Mahallesi Muhtarı Cengiz Bahçe mütevelli heyetinde 1 yıl süre ile görev yapmak üzere seçildi.Divan Başkanlığına Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Ekici seçildi.Divanın oluşturulmasının ardından 12 kişiden oluşan mütevelli heyetinde 1 yıl görev yapmak üzere muhtarlardan oluşacak 2 sivil üyenin seçimine geçildi.Keş Mahalle Muhtarı Fahri Sobi ile Bayramca Mahalle Muhtarı Cengiz Bahçenin aday olduğu seçim açık usul oylamayla yapıldı.

Bayramca Mahalle Muhtarı Cengiz Bahçe ,seçimin ardından yaptığı teşekkür konuşmasında bana ve fahri muhtarıma desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum.İnşallah 1 yıl sürecek olan mütevelli heyeti görevinde üstümüze düşen görevi layıkıyla yerine getirerek görevi başka bir arkadaşımıza devredeceğiz dedi.

Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Ekici’de seçilen muhtarlara başarılar dileyerek katılım sağlayan tüm muhtar arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.