• Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığından Dernek Başkanlarıyla Toplantı

Ordu Büyükşehir Belediyesi İlçe Hizmetleri ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Bekir Karakış,Ordu’nun 19 ilçesinde bulunan muhtarlar derneği başkanlarıyla bir araya geldi.

19 İlçeyi tek tek gezerek istişarelerde bulunan Muhtarlar Daire Başkanı Bekir Karakış .büyükşehir belediye başkanımız Dr.Mehmet Hilmi Güler’in verdiği talimatlarla sizlerin sorun ve isteklerini çözme noktasında çalışmalar yapıyoruz.Muhakkak her ilçede yol su temizlik gibi hususlarda yapılması gereken hizmetlerimiz olabilir.Bu kapsamda yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerimizin burada istişaresini gerçekleştireceğiz.Her an sizlerle birlikte olmaya gayret ediyoruz.Bu anlamda belediyeye gelen muhtar değil ,muhtarlığa gelen bir belediye anlayışı oluşturuyoruz.